***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Русия ще предприеме ответни мерки срещу България. Ваня Григорова: Украинското знаме няма да стои на Столична община


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 2 ноември   

 

„ През месеца на акцията участвах в шест дебата. В три от тях бях дружно с госпожа Ваня Григорова. Дебатите бяха обществени пред очите на всички.

Нека да създадем следващия спор с нея. Снощи и двамата получихме покана за подобен в Дарик радио (днес от 17:00 часа).

Нека да се срещнем там. Г-жо Григорова, ще ви чакам! “

***

„ Не знам чий е Крим, съветски ли е или не е съветски, тази война към този момент продължава две години. Може ли да не давам отговор за Путин, тъй като съм претендент за кмет на столицата, не съм геополитик “, сподели още тя.

„ Украинското знаме няма да стои на Столична община, тъй като на българските институции би трябвало да се вее българското знаме и европейското, тъй като сме част от Европейски Съюз “, акцентира Ваня Григорова.

На въпрос на кой град желае София да наподобява, тя отговори, че това е Троян. И уточни, че методът на ръководство там, е верният.

***

***

Отново сигнал за изборни нарушавания. Във видеоклип, изработен по време на изборния ден, се вижда по какъв начин мъж гласоподава няколко пъти - дават му бюлетини, влиза и гласоподава, по-късно ги пуска в урната.

Отново се връща с нови бюлетини и отново гласоподава - и по този начин няколко пъти. Случаят е от 72-а секция в квартал „ Нов път във Видин ”.

Автор на клипа е член на комисията. Заради дейностите си Кольо Петров е бил пребит от петима мъже. Получил е и закани за живота си, описа той в „ Здравей, България ”.

***

„ Ние имаме решение на партията да не поддържаме Българска социалистическа партия. Сиреч, даже аз да изляза и да прикани, това е срещу устава и решението на моята партия “.

***

По-рано през днешния ден се разбра, че първата експертиза на наркодилъра не е разкрила дрога. Едва втората е засякла метаамфетамин в кръвта на Семерджиев, който преди време бе задържан за споразумяване на мачове. 

„ Самата проба обаче не е била съхранявана вярно “, уточни юристът му Мирослав Христов, по тази причина ще се търси друга кръв за новата експертиза. 

***

Четиримата албанци, които починаха при сриването на скеле в Хамбург, и пети албанец, който е в кома, са работили в Германия с подправени български паспорти, оповестява албанската медия „ Шчиптаря “.

***

Русия предизвести през днешния ден България, че ще предприеме ответни ограничения поради решението на управляващите в София да експулсират кореспондента на в. „ Российская газета “ Александър Гацак по съображения, свързани с националната сигурност, съобщи Ройтерс.

***

Договорът беше подписан от Русия на 24 септември 1996 година в Ню Йорк и утвърден от нея на 27 май 2000 година Очакваше се той да стане главен инструмент на интернационалното право за прекратяването на всевъзможни типове нуклеарни тествания, само че и до ден сегашен не е влезнал в действие, тъй като не е утвърден от 8 от 44 страни, които имат нуклеарно оръжие или капацитет да основат такова, отбелязва Ройтерс.

***

„ Мисля, че се нуждаем от пауза ", сподели Байдън. „ Пауза значи да се даде време за извеждане на пандизчиите ", сподели 80-годишният демократ. Белият дом по-късно посочи, че под „ пандизчии " президентът е имал поради заложниците, държани от ислямисткото придвижване, означи Франс прес.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР